Bezoek Schepenkring op de HISWA te Water 2023!

In 2023 zal de 38ste editie van de Hiswa te Water plaatsvinden op de vertrouwde locatie: Batavia Haven Lelystad. De haven wordt opnieuw omgetoverd tot het paradijs voor alle watersportliefhebbers. Met naar verwachting zo’n 375 boten en bemande stands op de kade en in de grote entreetent, belooft het evenement groter en gevarieerder dan ooit te worden.

De Hiswa te Water biedt een unieke gelegenheid om je te laten informeren en inspireren over alles wat de nautische watersport te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde watersporter bent of gewoon geïnteresseerd bent in deze wereld, dit evenement zal je niet teleurstellen. Wees erbij en dompel je onder in de bruisende sfeer van de Hiswa te Water 2023!

Schepenkring
Uiteraard zal Schepenkring niet ontbreken. Tot ziens in Lelystad!

Openingstijden:

Woensdag 30 augustus 10:00 – 18:00
Donderdag 31 augustus 10:00 – 18:00
Vrijdag 1 september 10:00 – 20:00
Zaterdag 2 september 10:00 – 18:00
Zondag 3 september 10:00 – 18:00

 


Met de auto

Vanaf de A6 neemt u afslag Lelystad-Noord. Volg vanaf daar de borden “Batavia Stad Fashion Outlet”. U kunt uw auto parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor € 3,- per dag. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Bataviahaven.

Voor elektrische auto’s zijn er op parkeerterrein P2 twintig oplaadpunten aanwezig. Daarbij heeft Batavia Stad Fashion Outlet één van de grootste Tesla Destination Chargers van Nederland. Er zijn twintig parkeerplaatsen beschikbaar op P5 om uw Tesla op te laden.

TIP: U kunt uw parkeerkaart al bij aankomst aanschaffen. Dit kan bij de automaten van het Batavia Stad Fashion Outlet parkeerterrein of bij de entree van beurs.

Bekijk hier uw route

Met het OV

Met de trein reist u eenvoudig naar het NS Station Lelystad, hier stapt u over op bus 3 richting Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf de bushalte, die op loopafstand ligt van de Bataviahaven, volgt u de borden HISWA te water.

Bekijk hier de route met het OV

Met de boot

De ultieme manier om naar de HISWA te water te gaan is natuurlijk met uw eigen boot. De vijf jachthavens in Lelystad zijn zeer betrokken bij het evenement en heten u van harte welkom in hun haven.

Bekijk hier de mogelijkheden